SKIBSSERVICE - ERHVERVSDYKKER - ENTREPRENØRSERVICE - OFFSHORE - DYKKERSERVICE - ROV SERVICE


Nordic Marine Service A/S er blandt de største erhvervsdykker virksomheder i Danmark, der udfører dykkerservice af enhver art, også nøglefærdige projekter i hoved- og totalentreprise, uanset hvor kunderne måtte ønske det - i, på eller ved vandet / havet, i Danmark såvel som i udlandet.

Nordic Marine Service A/S efterlever de bedste sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Dykkerholdene er veluddannede og råder over det bedste udstyr og er - med kort varsel - klar til at løse næsten enhver form for dykkeropgaver, det være sig store som små.

Nordic Marine Service A/S servicerer en bred vifte af kunder, lige fra private til store multinationale selskaber. Kunderne er typisk havnemyndigheder, rederier, skibsejere, forsikringsselskaber, maritime total- og hovedentreprenører samt aktører / virksomheder, der arbejder i offshore - og olie & gassektorerne.

Image

Nordic Marine Service er en del af Marine Service Partners


De 3 virksomheder, Nordic Marine Service A/S fra Danmark, BALTIC Taucherei- und Bergungsbetrieb Rostock GmbH fra Tyskland og Svensk Sjöentreprenad AB fra Sverige udgør tilsammen Marine Service Partners Joint Venture ApS (MSP-JV) hvor hovedkontoret har til huse i Danmark

Se mere her

Nordic Marine Service er din samarbejdspartner på og i vandet


Mission:
Nordic Marine Service A/S vil med en aktiv indsats højne standarden og kvaliteten af dykkerarbejde.


Vision:
Nordic Marine Services medarbejdere skal være de mest foretrukne håndværkere i dykkerbranchen

ImageVærdier

Virksomheds politikker

NMS politikker tager udgangspunkt i vores mission, vision og værdier, som er defineret i vores strategiplan. Politikkerne revideres hver gang vores strategiplan bliver revideret.


Health - Safety - Environment - Quality

Hos Nordic Marine Service A/S får kunderne høj faglig kunnen og effektivt arbejde.
Vi udfører dykkerarbejde af god, håndværksmæssig kvalitet for således at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed over for kunderne.

En af vores vigtigste ressourcer er vores medarbejder og vi vil gerne have at de kommer helskindet hjem til deres familier, derfor er sikkerheden vigtig for os.

Hos Nordic Marine Service A/S er det vigtigt at være i tæt dialog med vores kunder, på den måde kan vi altid leve op til kundernes forventninger og krav.

Hvis kunden ønsker det, optages arbejdet parallelt med dets udførelse med videokamera, og dette er ofte tilstrækkeligt, når det er relativt simple opgaver.Inden for skibsservice suppleres vores videodokumentation med en rapport.
For at få en ensartet dokumentation over for klasseselskaberne har vi udarbejdet et rapporteringssystem, som bruges ved in-water survey. Video og rapportering er på engelsk

Nordic Marine Service A/S har gennem årene udført mange opgaver under vand, inden for kategorierne herunder.

Havari
Bjærgning
Skibsinspektioner / skibs-surveys
Undervandssvejsning
Propelreparation
Propelpolering og skrogrensning
Undervandsskæring
Forstøbning og betonrationer
Katodisk beskyttelse
Ultralydsmålinger
Bundsikring
Inspektion
Videoinspektion
Bedding
Søkabler og rørledninger
Sprængning