Projekter

2023 hos Nordic Marine Service

Som året nærmer sig sin slutning, ser vi tilbage på et begivenhedsrigt år. 

2023 har været præget af spændende opgaver og nye udfordringer, der har udvidet vores arbejdsområder i Nordic Marine Service A/S. 

 

I løbet af året har vores team ikke blot stået over for opgaver under havets overflade, men også en stigende mængde smedearbejde og konstruktionsarbejde bl.a. i forbindelse med at producere, reparere og montere bådlandinger på offshore vindmølleparker. 

 

Begge vores dykkerskibe har været fuld beskæftiget hele året hvor vi bl.a. har udført en vellykket UXO-kampagne, adskillelige survey opgaver og ROV-services samt tunnel- og kabelarbejde. 

 

Derudover har alle vores lastbiler dækket land og rige for at levere service til skibsindustrien samt udføre forskellige entreprenøropgaver. Dette omfatter alt fra inspektioner af sprinklertanke til håndtering af både langvarige projekter og akutte udrykningsopgaver. Vi værdsætter muligheden for at bidrage til at sikre, at skibe både nationalt og internationalt modtager fornødne serviceeftersyn og vedligehold.

 

Entreprenørservices er stadig en stor del af vores af vores arbejdsopgaver. Dette forudsætter leveringen af kvalitetsløsninger til tiden, samt højne sikkerheden og kvaliteten i dykkerfaget ved enhver opgave,
Vores faglige fokus og værdigrundlag ses i vores medarbejders mange færdigheder og dedikation til opgaverne, der altid er villige til at gå den ekstra meter. 

 

Vi glædes over, at vores medarbejderstab næsten er fordoblet i løbet af året. Dette inkluderer vores første smedelærling, som modtag sit smedesvendebrev i januar og nu arbejder både som dykker og smed i firmaet. Firmaets anden smedelærling startede efter sommerferien, og arbejder hårdt på at udvikle sine færdigheder for hele tiden at dygtiggøre sig. Efter endt uddannelsen påbegynder han dykkeruddannelsen, så han også kan bruge sine færdigheder under vandet. 

 

Vi sætter en stor ære i, at dygtiggøre og udvikle vores medarbejdere, så vores kunder og samarbejdspartnere får arbejdskraft af den højeste kvalitet. Vi vil gerne takke jer alle for jeres støtte og tillid i løbet af året der gik og ser frem til endnu et år fyldt med nye spændende opgaver, muligheder og succeser. 

 

Rigtig godt nytår til alle!

Scroll to Top