Projekter

Velkommen til vores nye smede-lærling, Oskar!

Oskar er en ung og dygtig lærling, der brænder for at forfølge sin passion til at blive undervandssvejser.

 

Med en drøm om at blive en dygtig undervandssvejser, er Oskar startet på sin 3,5-årige smedeuddanelse, som vil danne det solide fundament for hans fremtid og give ham de nødvendige færdigheder.

 

Oskars ambitioner og faglige udvikling stopper dog ikke ved smedeuddannelsen. Han har ambitioner om at udvide sin karriere ved at tage en dykkeruddanelse i fremtiden. Denne ydereligere kvalifikation vil gøre det muligt for ham at kombinere sine smedefærdigheder med ekspertise inden for svejsning.

 

Det, der gør Oskar til det perfekte match for Nordic Marine Service, er vores ekspertise inden for både smedearbejde og undervandssvejsning. Som et firma, der specialiserer sig i begge disse områder, er vi stolte over at kunne tilbyde Oskar den nødvendige træning og viden til, at følge sin drøm.

 

Vi er meget glade for at have Oskar som en del af vores team. Hans entusiasme, dedikation og vilje til at lære gør ham til en værdifuld tilføjelse til vores team. Vi er sikre på, at han vil nå sine mål og blive en dygtig erhvervsdykker i fremtiden.

Scroll to Top