Projekter

0F497BD2-026E-4C60-8715-1873705C4D07_1_105_c

Nordic Marine Service og Blue Atlas Robotics ROV: Samarbejde om dykkerinspektion af rørledning

 

Hos Nordic Marine Service stræber vi konstant efter, at udforske grænserne for undervandsundersøgelser og udnytte avanceret teknologi til, at levere exceptionelle resultater.

 

I et samarbejde mellem Nordic Marine Service og Blue Atlas Robotics, kombineres undervandsarbejde og ROV-inspektion, som revolutionerer feltet for undervandsløsninger.

 

For nylig havde vores team den privilegerede opgave at udføre et projekt, der omfattede kerneprøvetagning og inspektion af rørledningen ved hjælp af en ROV. Under operationen fik vi besøg af Blue Atlas Robotics og deres Sentinus ROV, der filmede vores dygtige dykker udføre opgaven.

 

Dette vellykkede samarbejde mellem vores dykker og Sentinus ROV illustrerer kraften i synergien mellem menneskelig ekspertise og avanceret teknologi. Vores hold af erfarne fagfolk arbejder sømløst sammen for, at sikre en gnidningsløs og vellykket gennemførelse af projektet.

 

Vi er begejstrede for at dele en video, af kerneprøvetagning. Oplev fusionen af færdigheder, teknologi og innovation i aktion!

Scroll to Top